For fem år siden…

ble jeg mamma for første gang

Min reise inn i Mammalivet startet med to blå streker som ble mottatt med glede og skjelvende forventning. I løpet av det lille sekundet det tok meg å oppfatte utslaget av graviditetstesten, hadde bildene allerede dannet seg. Bildene av meg som mor. Bildene av deg, som enda var en liten spire. Bildene av Familielivet.

Utover i svangerskapet fikk jeg symptomer på svangerskapsforgiftning. Kroppen min ble ugjenkjennelig, jeg var full av vannoppsamlinger og testene viste stadig økende tegn på svangerskapsforgiftning. Det var en rar følelse å føle seg så glad og bra, samtidig som kroppen sendte signaler om at ikke alt var som det skulle.

Klumpen i magen

To uker og to dager før termin opplevde jeg trykk i brystet, og legen hadde gitt beskjed om at hvis det skjer, så ringer du sykehuset. Vi ringte, og jeg ble innlagt. Fødselen skulle settes i gang.

Etter tre forsøk lyktes det, og fødselen satte i gang to uker før termin. På drøye tre timer var det hele over. Og der var du, lille M. Det lille vidunderet som jeg elsker over alt på jord.

Markus3

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s